You’re getting married, yay!

En je weet al he-le-maal hoe jouw feest er moet uitzien! Maar hoe creëer je nu zo’n sfeer? Wanneer regel je al die dingen? Wie gaat het allemaal klaarzetten en hoe zorg je ervoor dat het plaatje klopt?

Don’t worry, cuz help is on the way.
My proposal helpt jullie bij alle aspecten van de organisatie & styling van je bruiloft. Als wedding designers maken wij je moodboard, budgetteren en werken een mooi visueel samenhangend geheel uit. Wij verzorgen jullie droom en vertellen een verhaal waarbij jullie persoonlijkheden terugkomen in het hele plaatje. We denken mee, geven jullie advies en maken een stylingsplan op. Samen bezoeken we de locatie, ontwerpen persoonlijke details en creëren precies wat bij jullie past, dat is waar wij goed in zijn!

We got it covered.
Je bent op zoek naar iets maar je kan het nergens vinden. Dan gaan wij jou daarbij helpen! We maken, sjouwen, stylen en ruimen alles weer op. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten! In ons eigen atelier schikken we bloemen, maken meubilair, stikken linnen en bakken een bruidstaart. Alles op maat van elk trouwfeest.

But seriously, how in the world do we manage all these things?
Simpel, My Proposal is een team van 4 gepassioneerde en unieke persoonlijkheden met elk zijn eigen talenten en samen maken wij jullie wensen werkelijkheid. Uitnodigingen, save the dates en andere paper goodies? Wordt geregeld! Een bloemenkroon of een bruidsboeket? Komt in orde! Een hangar omtoveren tot een wit sprookjestafereel? Geen probleem.

Need we say more?
Al het bovenstaande betekent voor jullie vooral trouwen zonder stress. Enthousiast? Wij in ieder geval wel, en we kijken ernaar uit om jullie te leren kennen en jullie grote dag om te toveren in een waanzinnig feestje!
Hebben jullie nog vragen? Mail ons vrijblijvend met al jullie ideeën, wij mailen zo snel mogelijk terug. Is het dringend? Bel ons met een simpele klik hier rechts onderaan.

Portfolio slider image
STYLING - Hoe wij werken.

Intake gesprek

Stijl & budget bepaling.

Our (my)Proposal

Opmaak persoonlijk moodboard.

Locatie bezoek

Met styling advies.

Grondplan

Volledig uitgewerkt concept.

Huwelijksdag

Styling / Opbouw & Afbraak.

wolverinewolverine