about us

CREATIVITEIT. ORGANISATIE. ONTWERP.

Als het gaat om het vieren van de belangrijkste momenten in het leven, geloven we dat deze kernwoorden hand in hand gaan.
Onze professionele aanpak omtrent logistiek en onze absolute aandacht voor stijl en presentatie, gecombineerd met onze toewijding en vrolijke benadering maakt My Proposal tot wat we zijn; een familiebedrijf met jarenlange ervaring in catering en evenementen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leer je ons kennen als eerlijke, recht-voor-de-raap soort van mensen. We geven je meteen tips & tricks voor de organisatie van je bruiloft, sturen je het nummer door van een bevriende fotograaf via WhatsApp en maken minstens één keer een onnozel mop. Op locatie dragen we bijna altijd onze Nikes, jeansbroeken hebben 9 op de 10 keren een scheur (of twee) en we sleuren steevast overal onze bluetooth speler met ons mee. We zijn geboren en getogen in Antwerpen. Onze origine ligt in Italië en Portugal.

Bij My Proposal worden bruiloften en feesten geïnspireerd door de klanten waarmee we werken en deze inspiratie draagt tot in de kleinste details bij aan hun evenement. We houden ervan om creatieve ideeën tot leven te brengen en om te werken met koppels die ons verlangen delen om de grenzen van “same-old, same-old” te verleggen en unieke vieringen voor hun familie en vrienden te creëren.

MEET OUR TEAM

What is done in love is done well.
LORETTA

grafisch ontwerper aka computer nerd / handy woman / plannen-maakster / recht voor de raap / dol op extravagante ideeën

ORNELLA

kitchen chef / florist / pietje precies / trendwatcher / mama van 2 / klein maar fijn

wolverinewolverine